dimarts, 27 de gener del 2009

Absències

No, no he tancat el bloc! He passat uns dies laboralment embolicats però també, tal com comentàvem amb el Ferran i la Francesca, miro de viure la vida carpe diem.

De vegades hi ha situacions que penso que he de reflectir en un post, però no trobo el moment: potser em manca la inspiració. Fa dies que penso a fer unes reflexions sobre l'entorn dels blocs i la repercussió que té en altres dimensions el fet de tenir un bloc i llegir els d'altres persones: com més va, malgrat la meva absència, més em fascina aquest tema.

A més, he viatjat més aquests últims 23 dies que en els anteriors 6 mesos i viatjar sempre és una bona notícia!

Fa uns dies, en Xavier Mir m'envia un missatge i em comunica que parlarà del M'exalta a Ràdio Arenys: massa tard, quan llegeixo el missatge ja havien fet el programa i no el puc escoltar. M'he d'esperar fins avui a escoltar-lo en MP3 a l'arxiu de programes de Ràdio Arenys. M'ha fet il·lusió. I a sobre, en publica un post al seu bloc. En fi, no puc més que donar-te les gràcies, Xavier :-)


Ah, prometo canviar la foto, que això dels forats del nas, ja ho he sentit massa cops! Va bé aquesta?



I, per acabar, una recomanació gastronòmica: Al tagliere, per si mai aneu per Torí. Bon embotit, bona pasta, bon formatge, magnífics grisini, bon vi i un ambient molt i molt acollidor. Fantàstic!


10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Quants temes! Anem a pams:

1. la futura nova foto molt bé, m'agrada

2. enhorabona pel M'exalta versió radiofònica

3. ja que tu no el recomanes, ho faig jo: a Torí, no us perdeu el Ristorante Cucco! (a la Núria també li va agradar, que m'ho va dir!! :-)

4. fins demà, Núria :-)

... i salut a tots.

quim ha dit...

Ja he escoltat el programa. Al principi m'ha agradat la comparació amb les novel·les d'entregues i el coneixement d'un personatge real amb enfocament literari. He trobat a faltar l'esment a les reflexions més sociològiques (fe-mi-ni-ci-di) o i d'homenatge al Maresme. Potser sense la lectura de la recepta dels galets hauria hagut temps.

De tota manera, felicitats. Ara ja formes part de la història viva de Ràdio Arenys.

Striper ha dit...

Ah quina alegria veure el teu post.. Tu sigues feliç.

Francesca ha dit...

Seré breu :D:
1. M'agrada la fotografia
2. Puc dir que tinc una amiga famosa? :D
3. Torí em recorda a... mmmmmmm... la xocolata!!!!
4. A mi també m'interessa el tema dels blocs i el procés de transformació d'una amistat virtual en presencial... parlarem!

Sara Maria ha dit...

Aniré a pams com en Ferran, la foto bé, fins i tot si, millor que la que tens ara; està molt bé el programa del Xavier sobre blocs, va parlar del Delícies el mes passat també, buscaré l'audio del M'exalta donc el programa es fa en horari de feina i no sempre el puc escoltar; Torí, hi he estat, hi tinc dues cosines, però potser per això mai he anat a cap restaurant de la ciutat!!! Prenc nota.

Sara Maria ha dit...

AAahhh això de l'entorn dels blocs... En el cas de Delícies (el meu altre bloc) hem establic una xarxa de blocs gastronòmics i hem passat a internet 3.0 que és diu, fem sortides relacionades amb el món de la gastronomia, anem a cursos de cuina, sopars...

Núr ha dit...

De vegades està bé allunyar-nos una mica de tot això, perquè al cap i a la fi és «lluny» on trobem la inspiració per omplir el nostre bloc! Jo, quan fa dies que no em connecto, el que més greu em sap és no passar per casa els altres...

Espero que els viatges hagin estat enriquidors o, si més no, que t'ho hagis passat de conya! :D Viatjar és fantàstic!

Dubbio ha dit...

Però "Al tagliere",ès "Al tagliere"...i trobo que un s'emborratxa millor.Es molt acollidor i càlid,parauleta de niña Jesusa(que direu:-i qui ès??pues ella misma,mismamente!la del italiano-andaluz....).La foto està bene,però jo crec que a partir d'ara la Nùria en tindrà alguna de millor.Que a Torino estava molt interessant....i sino que us ho fagi veure ella mateixa!.
Apa,petonassos!
AMALIA

nur ha dit...

Ferran: anem a pams també
1. gràcies, a mi no m'acaba de convéncer
2. gràcies again
3. apa, apa, que Internet va ple del Cucco!
4. una bona estona, Ferran :)

quim: gràcies. Espero que ben aviat tu també formis part de la història viva de Ràdio Arenys. Ja saps que crec que tu t'ho mereixes més.

Striper: gràcies. Benvingut!

Francesca: au, doncs anem a pams també:
1. ho tindré en compte, però, ja ho he dit, no em convenç
2. famosa ets tu! que dimarts vas seduir tot un auditori!
3. Torí em recorda xocolata, gianduiotti, grisini, pasta, gelats, pizza (ah, i el Palazzo Madama, que em va encantar). Tinc un problema? :-P

Sara Maria: en prenc nota també d'això de la foto. Sobre Torí, el proper cop, ja ho saps: Cucco i Tagliere.

Núr: a mi em passa el mateix. Ara que no estic gaire pel món dels blocs, em sap més greu no llegir els dels altres ni fer comentaris. Necessito temps!

Dubbio: ostres, tu per aquí, m'he quedat patidifusa, nena! Quina il·lu! Ei, que algú provi d'imaginar-se Senza una dona amb accent andalús. Tindria sortida? Quim: tu què en dius? :P

Per cert, la història de la Carla i el "non li cobri a lui" podrien donar molt tema per a un post! Hi pensaré!

David Caimel Rosell ha dit...

Blocs, viatges i restaurants. Tot un conjunt de plaers reunits! Segurament tu hauràs viatjat aquests dies més que jo faré durant tot el 2009. Apuntat queda Torí. I el restaurant també. Qui sap, potser pel 2010!!