diumenge, 5 d’octubre del 2008

De bon rotllo i premis Blocs Catalunya

Tot i el refredat que m'acompanya, el dia s'ha despertat diferent: sona una altra música i el sol ha lluït des de bon matí :)



També ha canviat el to de les pel·lícules que miro. Una magnífica escena filològica d'una gran pel·lícula: My Fair Lady, l'excepcional Audrey Hepburn i The rain in Spain stays mainly in the plains.



Gràcies, companys, que miràveu d'aixecar-me els ànims, gràcies :)

I, divendres ens n'anem als premis Blocs Catalunya: vinga!

6 comentaris:

quim ha dit...

Si ets de les finalistes del premi, felicitats! :D

nur ha dit...

quim: no, no, no m'hi he presentat ni aspiro a cap premi per aquest bloc, però gràcies, vaja :)

Anònim ha dit...

Uaaaaau, kina múuusica, que deien a la promo de RAC 105 amb aquesta cançó de la Catherina! I què dir d'aquesta fantàstica pel·lícula? L'he vist com quinze vegades, i consti que no exagero: gairebé podria posar-me damunt una taula i cantar-te allò de "just lovely", això sí, ajudat per un parell de birretes!

Gràcies a tu per regalar-nos els teus posts. No crec que sigui l'únic dels teus lectors que consideri que són un plaer, de colors diferents, però sempre un plaer.

Una abraçada filològica!

Ferran Porta ha dit...

Què dir de My fair lady que no s'hagi dit ja: fabulosa, meravellosa, espectacular, sense igual... Vaja, el mateix que diria de de l'Audrey Hepburn.

Quina bona pensada, anar als premis Blocs Catalunya! Ja ens en faràs cinc cèntims (jiji...)

Bona setmana!

Striper ha dit...

Jo tambe estic costipat comuna sopa.

Xavi ha dit...

Es clar que sí dóna. I'm walking on sunshine. Walking on sunshine no vol dir ser conformista i materialista, vol dir agafar-se la vida amb sunshine!!! :)