dilluns, 25 d’agost del 2008

PodCamp Barcelona

Com que té lloc al meu humil poblet i hi participa un bon amic meu, us recomano que assistiu a la PodCamp Barcelona que tindrà lloc entre els dies 26 i 28 de setembre al Masnou, Maresme.

L'esdeveniment sembla interessant, perquè és una unconference (no-conferència), basada en la idea que la suma de l’auditori proporciona més informació que un sol orador. Un moderador va introduint els temes, dóna i pren la paraula als oradors de l'auditori, però qui s'expressa, al cap i a la fi, és el públic.

Com diuen els seus organitzadors:

"Una PodCamp és una UnConference a l'estil d'una BarCamp dirigida als entusiastes i professionals de la new media, inclosos els bloggers, podcasters, YouTubers, membres de les xarxes socials i qualsevol persona que tingui curiositat per aquest tema. La primera PodCamp va tenir lloc del 8 al 10 de setembre de 2006 a Boston, Massachusetts. Des de llavors se celebren PodCamp a tot el món.

PodCamp Barcelona serà la primera PodCamp a la Península Ibèrica."

Vinga, animeu-vos-hi!

Més informació

5 comentaris:

Striper ha dit...

M'informare mres sembla interesant!!

David Caimel Rosell ha dit...

Aquestes iniciatives donen riquesa. Les aplaudeixo des d'aquí, esperant que s'en produeixin moltes més :)

Sara Maria ha dit...

Apuntat, per cert, també del 26 al 28 de setembre hi ha la fira medieval a Sant Julià de Loira.

Ferran Porta ha dit...

Caram, sí que sembla interessant. Per raons de "desplaçament vacacional" ni em plantejo anar-hi, però una crònica de la nostra reportera intrèpida, a cop passat, estaria molt bé!

Küssen, i fins aviat!

Xavi ha dit...

M'afegeixo a la peició d'en Ferran.
Llàstima que no pugui anar, estic fora de Barcelona. La mecànica que es descriu (com funciona això) sembla interessant. I estaria bé coneixe't en el debat per portar-te la contrària. :-)