dimecres, 11 de setembre del 2013

A la meva finestra (o la #ViaCatalana també a la blogosfera)

A la meva finestra llueix aquest estelada des de fa uns anys: l'estelada s'hi va quedar a viure des d'alguna sentència d'aquelles del Tribunal Constitucional que em va fer decidir a deixar-la allà tant si plou com si neva com si fa calor, patint totes les inclemències del temps.

I allà continuarà l'estelada fins que, finalment, siguem independents i ja no calgui lluir-la. Aleshores, començarem a lluitar per una altra cosa, per un nou model d'estat, per començar de zero, per una societat justa i sense abusos ni corrupteles...

L'estelada, però, ha tingut les seves absències: algun cop l'he posada a la rentadora, però sense planxar ni res ha tornat a lluir de seguida a la finestra. També va estar absent durant la Diada de l'any passat, ja que vaig decidir fer-la servir com a capa durant la multitudinària manifestació i ho explicava aquí mateix #11s2012. Aquest any, no; aquest any he decidit comprar una estelada per anar a la #ViaCatalana i deixar l'estelada de sempre a caseta, lluint on sempre ha de ser mentre no arriba el moment que desitjo. I aprofito el post per donar les gràcies a cadascuna de les persones que formeu part de l'Assemblea Nacional de Catalunya, un moviment increïble que ha aconseguit grans coses que, sense els petits esforços de totes aquestes persones, no haurien estat possibles. Gràcies a tota la gent de l'ANC i, especialment, els del meu poble: ANC masnovins!


I aquí acabo, amb l'honor de continuar la cadena amb el blog Adverbia, geoblog del català central, del company blogaire Jordi Dorca, un altre blog enllaçat per la independència.


I... visca Catalunya! Bona Diada tingueu i bona Via! :-)

7 comentaris:

sargantana ha dit...

de vegades necesitem petites coses que ens sacsegin i els de l'Assemblea ho han fet i de debó
mereixen el reconeixement de tots

gracies tambe a tu per participar a la cadena de blogs
jo vaig fent via per la catosfera

;-)

Carme Rosanas ha dit...

Sempre que parlo amb algú de l'ANC li dono les gràcies... jo faig el que puc i algun cop he col·laborat, però no amb la dedicació dels que han fet la Via possible.

Crec que l' ANC és el millor que ens ha passat en molt de temps.

Gràcies per ser també a la cadena de blogs.

Vaig llegint els posts poc a poc i gaudint de les vostres experiències... he trigat en arribar.

Abraçades...

Dafne ha dit...

La feina de l'ANC és admirable, i ens permet a la resta de catalans poder-ne gaudir. Sense ells, no hauria estat possible aquest avançament.
Jo l'estelada del balcó no l'he tocat mai, tu fins i tot la rentes, jo ni això. No la moc, i ni la mouré fins que no assolim la gran gesta!!!
Una abraçada!!!

Jordi Dorca ha dit...

Un honor també per a mi.
I per a la rentadora.

Ferran Porta ha dit...

Va ser una Diada espectacular (una altra Diada espectacular, val a dir), i... m'encanta la foto de la teva estelada, estimada :) Ho aconseguirem!

sargantana ha dit...

avui ets la protagonista al nostre facebook

https://www.facebook.com/pages/Blog-via-cap-a-la-Independ%C3%A8ncia/519386401475176?ref=hl

nur ha dit...

Gràcies, sargantana, Carme, Dafne, Jordi Dorca i Ferran :)

I gràcies un altre cop sargantana per fer-me protagonista del vostre Facebook :)