dilluns, 31 de desembre del 2012

Facetes (o bon any 2013)


Les persones estem fetes de moltes cares, de moltes facetes i és la suma d’aquests aspectes, d’aquestes facetes, el que ens defineix.

I això fa que quan un valori l’any vegi sempre coses negatives i coses positives: segur, segur, sempre en podrem posar als dos extrems de la balança, però no sempre sabrem cap on fan contrapès i, per tant, què predomina.

Aquest any, tant per l’ambient general que respirem com l’entorn més immediat i sobretot per una pèrdua que em va commocionar i em commou encara molt, és d’aquells en què la balança és molt clar cap on s’inclina.

Demà, ahir, abans d’ahir... ja no sé on comença i acaba el temps, però sé que avui visc i sé que és avui que hem de viure i gaudir. Aprofitem tots els moments, dirigim-nos cap on volem anar, caminem amb pas ferm que segur que arribarem cap allà on volem anar. Fem el que volguem fer i no ajornem gaire les coses que tenim la possibilitat de fer: si és a les nostres mans, fem-ho real!

Tot això per desitjar-vos un feliç i venturós 2013 i, sí, sobretot, ple de salut, que és el que importa, és l’únic que importa!



4 comentaris:

Joana ha dit...

Un bon any Nur malgrat les absències...jo també en ploro una i no l'esborro del meu cor.
una abraçada!

mar ha dit...

Bon any bonica!
Aprofitem doncs tot allò que se'ns regala i que ens faci somriure, i la resta mirarem d'entomar-ho tan bé com puguem i entre tots, estic convençuda, que ens en sortirem.
Molts petons!

Ferran Porta ha dit...

Que el teu 13, i el dels teus, sigui decent. Amb això ja fariem, oi? personalment, aspiro al mateix.

Un petó ben fort, Núria.

nur ha dit...

Joana: molt bon any tinguis tu també i em sap greu el teu dolor. El temps ens ajudarà a anar-ho assimilant, està clar. Una abraçada ben forta i petonets!

mar: I tant, mar. Aprofitem tot el que se'ns ha regalat. Fins i tot la companyia d'aquells que han marxat, però de qui vam gaudir de moments màgics. Som uns afortunats, tot i que en determinats moments es fa molt difícil veure-ho així :)

Ferran: sí, aspiro que el 2013 sigui normal, que em doni una treva de pau i tranquil·litat, tot i que, de moment, no sembla que sigui així, però segur que canviarà :) Petonets també per a vosaltres, mar i Ferran!