dissabte, 26 de maig del 2012

Presentació de l’Ideari de la Xarxa d’Innovació Pública


La Xarxa d’Innovació Pública (xip), a la qual tinc l'orgull de pertànyer, composada per professionals amb la inquietud de transformar l'Administració pública a través de la innovació i la tecnologia, presenta aquest mes de juny el seu ideari en dues sessions a Girona (el 12 de juny) i a Barcelona (el 14 de juny).

L’Ideari de la xip és un document marc que conté els principis i valors de la Xarxa d’Innovació Pública, i que és fruit del treball col·laboratiu dut a terme, durant un més d’un any, entre membres vinculats a les diferents administracions públiques catalanes.

Govern obert, xarxes socials, crowdsourcing, comunitats d’aprenentatge, lideratge directiu en xarxa, smartcities o usos lingüístics en entorns digitals són alguns dels aspectes principals en que es basa l’ideari, i dels quals es derivaran projectes i productes que puguin servir de suport a qualsevol professional o directiu públic que vulgui implementar canvis en la seva àrea de treball.

Si ens voleu acompanyar, només us heu d'inscriure mitjançant un senzill formulari des del web de la XIP. I si ens voleu ajudar a fer difusió de l'acte a través de Twitter, la hashtag de la sessió és  #IdeariXip.

Els membres de la XIP us hi esperem!