divendres, 25 de novembre del 2011

20 anys sense Freddie

Ahir, gràcies al meu amic Ferran, vaig saber que feia 20 anys que va morir en Freddie Mercury: 20 anys que han passat com una exhalació i jo pensava que potser era perquè mai he deixat d'escoltar la seva música que m'ha acompanyat en tot moment que em sembla que no pot fer 20 anys.

Però sí que en fa més de 20 que vaig tenir la sort de poder veure'l actuar en un concert: va ser l'any 1986, l'últim concert que Queen va fer a Barcelona. Jo en tenia 21 i vaig estar a punt de no anar-hi perquè estava engripada i una mica enfebrada, però els mites (per sort) ho poden tot i vaig deixar de banda les meves queixes per anar al concert.

M'ha sorprès molt trobar aquesta joia (i ara recordo que en veure-ho vaig plorar):



I, com ja vaig comentar al bloc d'en Ferran, aquí va la meva llista de brutals d'en Freddie, de brutals de Queen, un grup que sempre sempre escoltaré:

BRUTAL 1: Bohemian Rhapsody


BRUTAL 2: Too Much Love Will Kill You


BRUTAL 3: Innuendo


BRUTAL 4: Somebody To Love


BRUTAL 5: Show Must Go On


I una de les meves predilectes que no em puc oblidar, juntament amb un altre cantant que ha marcat una generació, la meva, David Bowie:

BRUTAL 6: Under Pressure


Mai, mai l'oblidaré

2 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Oh! Innuendo... y tantes, tantíssimes altres! Els meus Brutals, la veritat, no són un rànking de preferència; vaig penjar una mostra perquè em semblava exagerat penjar TOTA la deva discografia, però de fet hauria d'haver fet això :-)

20 anys, sí, però si més no tú pots dir que el vas vore en directe; devia ser espectacular!

DooMMasteR ha dit...

I lo millor de tot és que avui continua sent tan famós com anys endarrere :-)