dijous, 9 de juny del 2011

La Xarxa d'Innovació Pública www.xarxaip.cat

Fa anys que en parlem amb alguns companys, fa mesos que treballem amb alguns vells coneguts i amb nous coneguts de qui ja ens hem fet molt amics i, tots plegats, hem constituït una xarxa: la Xarxa d'Innovació Pública, la XIP.

Som un grup de professionals que ens hem decidit a organitzar-nos al voltant dd'aquesta Xarxa i ens hem proposat unes línies de treball conjuntes per compartir projectes i bones pràctiques, coneixement, notícies i, en definitiva, aprendre plegats de la nostra experiència i de la dels altres, i, a la vegada, millorar i idear nous serveis amb la resta d’actors públics (ciutadania, proveïdors, etc.) a partir del coneixement de l’Administració. Però sobretot, estem molt il·lusionats, perquè pensem que podem canviar maneres de fer, podem aprendre tots junts...

Per fi, el proper dimarts sortirem a la llum pública. Aprofitant que es presenta a Barcelona la traducció del llibre INprenedors que, precisament, hem traduït diversos membres de la XIP, també farem una presentació d'aquest magnífic grup de gent que estem tan il·lusionats, que tenim tantes ganes de començar a compartir experiències bones pràctiques i també feina. Ens calen mans, braços i ments pensants i, a poc a poc, anirem obrint els cercles.

Considereu-vos convidats: el proper 14 de juny, a les 16 hores, la Xarxa d’Innovació Pública us convida a la presentació de la versió catalana en format digital del llibre INprenedors (consultable també a SAVIA d’EOI).
L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c/ Girona, 20. Barcelona) i comptarem amb la presència de Tíscar Lara, vicedegana de Cultura Digital de l’Escola d’Organització Industrial de Madrid, i Joan Cruz, de Fundació Telefònica, com a coautora i editors del llibre, Dioni Nespral i Alberto Ortiz de Zárate, autors del llibre i Jordi Graells, coautor del llibre i que presentarà la Xarxa d’Innovació Pública.

L’entrada és lliure, però cal confirmar l’assistència a l’adreça xarxaip@gmail.com.

Us hi esperem :-)

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Vagi molt bé guapa. Jo, per variar, no podré venir.

DooMMasteR ha dit...

Penco! Llàstima!
Que vagi molt bé!

nur ha dit...

Xavi, DooMMasteR: doncs us trobarem a faltar, però ja us explicaré com ha anat :)

Ferran Porta ha dit...

Si tothom hi posa la mateixa passió que tu, cosa que no dubto, l'èxit de la feina està garantit. Enhorabona, a tu i a tots vosaltres, i endavant!

nur ha dit...

N'hi ha que fins i tot n'hi posa més, Ferran. L'acte va molt bé i la XIP, a poc a poc, es va donant a conèixer per la xarxa, benvolguts amics. Quan vulgueu, ja sabeu on som: xarxaip.cat :)

Gràcies a tots tres!