dimecres, 1 de desembre del 2010

Concurs blocaire dissabte al vespre a Berlín

Tots els blocaires participants a la I Trobada Blocaire fora de Catalunya vam quedar al vestíbul de l'hotel Motel One d'Alexanderplatz dissabte a les 18 hores per dur a terme el concurs que en Ferran ja havia planificat feia temps. Prèviament, tots els blocaires havíem escrit un post (inèdit encara) que havia de contenir unes quantes paraules que en Ferran havia seleccionat a l'atzar: un cop enviats tots els posts inèdits, en Ferran va reenviar a cada blocaire el text d'un altre blocaire.

El concurs no consistia a votar el millor post: hauria estat difícil perquè n'hi havia uns quants amb els quals vam riure amb ganes tots plegats. El concurs consistia a endevinar qui era l'autor o autora del text que havíem rebut. El càstig per no encertar-ne l'autoria era beure una tassa de Glühwein per cada error comès. La cosa pintava bé: borratxera assegurada! (per cert, algú s'anima a traduir l'entrada de Glühwein al català?)

Trapella com sóc (o almenys ho era de petiteta), vaig decidir que, tot i que ja havia decidit qui n'era l'autor/a, m'estimava més errar el tret i, com a mínim, consumir un got de l'esperat Glühwein. Al final, però, ningú no em va fer cas i l'aposta inicial va resultar ser la guanyadora: vaig ser una de les 5 (d'11) persones que van encertar l'autor/a del text rebut.

El text que em va tocar va ser el que poso més avall. Creieu que vosaltres endevinaríeu qui el va escriure? Tots els de Berlín estan afegits en un nou giny que he publicat a la columna dreta i que, curiosament, es diu "Els de Berlín" (però els drets d'autor són de l'Eulàlia).

Diumenge a la tarda, tots els blocaires participants anunciarem l'autoria dels textos que ens van tocar. Vinga, vinga, s'accepten apostes! :)

Al gra:



L’In varietate concordia (com tots sabeu i coneixeu) és el blog d’en Ferran. En Ferran, un blocaire eixerit i divertit (i força agosarat de tenir-nos com a visitants,... no sap de quin peu calcem!) ha organitzat un ‘capde’ de pel·lícula a la seva ciutat d’adopció: Berlin.
Som un grup ben divers de blocaires i algun que altre acompanyant, atrevits i curiosos que ens hi hem apuntat sense conèixer-nos personalment. Bé, alguns sí que es coneixen, em penso, de fet, a hores d’ara (quan llegim el text ja ens coneixerem una mica més) però el cert és que m’atrau molt la idea de reunir-nos al voltant d’unes birres o altres elixirs estranys i desconeguts i xerrotejar de futileses o no, de somnis, de vides i mil altres vivències i anècdotes en una ciutat nova, diferent, per descobrir. També serà un cap de setmana de riure per tonteries o congelar-nos de fred en bloc!
Sense brúixoles, sense rellotges de paret que acompassin els minuts ni limitin el temps sempre tan preuat, deixant-nos portar confiats per les bones vibracions que ens acompanyen...
Potser passejant pels bonics mercats de Nadal podrem gaudir i tastar Marshallows amb el plànol de l’U-Bahm en una mà i amb l’altra acaronant la il·lusió d’aquest somni fet realitat.
Hem comprat tots els números de loteria amb premi segur (és el que té apostar pel guanyador), perquè tots estem convençuts i convençudes que aquest serà (de fet, a hores d’ara ja ho és, no?) un cap de setmana inoblidable fruit de l’esperit acollidor i hospitalari i la iniciativa encomiable del nostre ídol i amfitrió. (Feeeerran! Ferraaaaaan!)
Potser (ara que som en temps d’eleccions) i tenint en compte la seva popularitat ben merescuda entre molts blogs... potser, l’haurem de proposar com a candidat a alcalde de blogville (amb permís del Veí, és clar!) i encoratjar els altres blogaires i seguidors seus que s’hi volguessin sumar per recolzar una candidatura tan adient (Ferran our lider! In varietate concordia for ever!).
...
Segur que tots els participants i acompanyants variats que ens enlairarem en el vol de tornada, podrem aixecar el dit assenyalant la ciutat talment com uns ET’s qualsevols que veuen casa seva.
Un plaer a l’avançada!

12 comentaris:

mar ha dit...

que bé que ens ho vam passar!
una abraçada!

sànset i utnoa ha dit...

I ha estat només la primera!!!

P.S. Per un mòdic preu dono pistes...


*Sànset*

Joan ha dit...

Ep, la llar de foc encara a les galtes?

En tinc proves gràfiques, vigileu.

Ferran Porta ha dit...

Vinga, catosfera, a jugar!!

sànset i utnoa ha dit...

Em sembla que les pistes d'en Sànset no poden ser massa fiables, doncs dubto que recordi exactament els autors de tots els escrits... (no és per menysprear, eh?!)

Ara, si voleu jo...

Utnoa

sànset i utnoa ha dit...

...

Desacredita'm tu! ja en parlarem a casa, ja...


*Sànset*

kika ha dit...

aquest si que el recordo ... em sembla... dubto ... quants dies fa ja que hem tornat? :-(

nur ha dit...

mar: i tant que ens ho vam passar bé! :)

sànset i utnoa: eh, eh, no m'empastifeu de baralles (ni de sang) el bloc, eh? a barallar-se a un altre "puestu"! :)

Joan: ostres, jo vull la prova de les galtes enceses! segur que semblo la Heidi! :)

Ferran: ja ho he dit en un altre bloc, però em sembla que la catosfera no ens entén i comença a estar cansada de "berlinades". Que me quiten lo bailao! :)

kika: pocs, pocs, però entre les eleccions, el barça, els milers de correus diaris, els posts de concurs... anem una mica desorientats tots plegats! ànims, que ja queda menys per al cap de setmana! :)

DooMMasteR ha dit...

Crec que aquest el recordo! Espera! Ai no! Buuuff!!

Ferran Porta ha dit...

Vaja, que nos lo quiten, que nos lo quiten, hehe...

Anònim ha dit...

Jugo, jugo! Tal com ha estat escrit, diria que és d'un noi. Com que n'hi havia pocs, d'entre els presents diria que és del Joan del "Cops de ploma".

Lluïsa ha dit...

Es que els haviem de donar una mica de temps...