dimecres, 1 de setembre del 2010

París-Málaga-Berlín

Mentre encara tinc molt presents els dies passats a París, em sembla que encara puc olorar el croissant que cada matí ens servia la senyora Marie (així vaig decidir batejar-la) en un bar de l’avenue Maine, sembla que encara pugui seure tranquil·la, a perdre el temps, en un cafè i demanar un pastis (invent deliciós que, barrejat amb força aigua, trobo que treu la set més que molts altres beuratges), ja tinc organitzat un nou viatge a Berlín i medito si, entremig de París i Berlín, hi haurà una escapada a Málaga per motius professionals (buf!).

Aquest post és per incitar-vos, amics, coneguts i saludats que em llegiu, a acompanyar-nos a Berlín a la I Trobada Blocaire Fora de Catalunya, organitzada per l’amic benvolgut Ferran, del bloc veí, In varietate concordia. Després d’una trobada blocaire a Mataró no fa gaire, iniciem una experiència irrepetible: una convocatòria de blocaires catalans a Berlín.

Ja fa dos anys, el Ferran em va arrossegar a Berlín on vaig tenir la fortuna de conèixer una excel·lent persona: la Marta, amb qui hem compartit moments durs, com la visita al camp de concentració d’Oranienburg, però també dolços i feliços, com el seu casament. La Marta que, vés per on, m’agradaria tornar a trobar a Berlín i compartir aquell cap de setmana que promet, promet molt.

De moment, tal com resa la columna esquerra del bloc del Ferran, ens proposa la primera desvirtualització massiva de blocaires catalans, fora del nostre país. Berlin/Alemanya acollirà, del 26 al 28 de novembre de 2010 la I Trobada Blocaire Fora de Catalunya (TBfC) i, en data d’avui, ja som 10 blocaires que tenim bitllet i hotel per anar-hi.

Està clar que no desvirtualitzaré el Ferran ni tampoc la Francesca, una altra prolífica blocaire, amiga i col·laboradora d’un projecte en què estic molt involucrada. I, per què no dir-ho, em fa il·lusió compartir els magnífics esmorzars de l’hotel on ens allotjarem que ja vaig descobrir fa un parell d’anys. I quins esmorzars! Però, de moment, no conec cap altra de les persones apuntades; així que... us hi animeu? :-)

Si tot això no us ha convençut, el cap de setmana en qüestió és just l’anterior al pont de la Consti i el primer cap de setmana que a Berlín podrem visitar els mercats nadalencs que, pel que comenten, no ens hauríem de perdre!

13 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, Ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, ich liebe dich, etc etc etc...

nur ha dit...

Ich wollte wieder Ferran! Küssen :)

mar ha dit...

promet, promet,...
aquesta trobada blocaire...
i com que em vaig perdre la de Mataró (que ho tinc al costat de casa) he decidit embarcar-me en l'aventura...

i jo sense conèixer ningú! agosarada? valenta? ... noooooo...
confiada i segura que els blogaires som gent de bona raça i de bona pasta! jejeje...

estic superenfeinada de feina... però em bullen mil idees pel cap per fer i desfer, pre , durant i post trobada de cap de setmana berlinès...

a veure si aconsegueixo escriure'n alguna de manera més concreta i ens posem en marxa... que ja queda ben poquet!!!

no en tinc ni idea d'alemany... vaig als traductors a veure quin és aquest missatge misteriós que heu escrit...

una abraçada!

mar ha dit...

ah!
per cert! quina casualitat!
jo no he estat a París (aquest estiu) però estic també pendent d'un viatge a Màlaga (professional també) i després cap a Berlín...
Quines coincidències, oi?

David JB ha dit...

Què bo! Si la meva economia m'ho permetés aniria a Berlín, però què hi farem! Ara, a París sí que hi vaig en quant pugui. Doncs no tinc ganes.

Per cert, Màlaga no em va agradar massa, d'Andalusia m'agrada més Sevilla.

nur ha dit...

mar: jo només conec la francesca i el ferran, però no m'amoïna, segur que qui es llença a una aventura així és bona gent :) ah, i jo tampoc no tinc n i idea d'alemnya (però el google translate fa meravelles) :P

Laprí: va, va, que m'han dit que la teva economia d'aquí a no res començarà a millorar, si tot va bé, oi? :) La propera trobada t'hi apuntes, eh?

David JB ha dit...

D'acord, la propera m'apunto :D

DooMMasteR ha dit...

Estic dels nervis! Avui em diran si em concedeixen el divendres. Si me'l donen ens veiem a Berlin!!!

nur ha dit...

DooMMasteR: quina gran notícia! :) A veure si et deixen: si jo fos la teva jefa, et deixaria! :)

Laprí: doncs et trobarem a faltar, però la propera t'hi apuntes, eh? :)

nur ha dit...

ara que em rellegeixo, que cansina que sóc amb en Laprí! Sorry! :(

Cris (V/N) ha dit...

Osti tu, quanta gent bona cap a Berlín, eh? ho tinc pendent, no sé si em donaràn els dies encara, però tan punt ho sàpiga confirmo!!
nur, mandawebos, que vivim al mateix poble, eh? jajajja, apa que si ens coneixem a l'altra punta del món, riuré de valent :)
Petons masnovins!!!

nur ha dit...

Cris (V/N): doncs hi has de venir! Em sembla una idea divertida conéixer a Berlín algú que viu al meu poble. Boníssim! Va, va, Cris, anima't. Farem una competició de fotos amb en DooMMasteR (jo segur que perdré, però m'agraden les joguesques!)

Ferran Porta ha dit...

Vinga Cris (V/N), a Berlín hi falta gent! ;)

(a més, quina gràcia que les dues veïnes us coneguessiu aquí!)