diumenge, 12 de juliol del 2009

Adéu, Ventdelpla, adéu (Adéu, VDP)

Ho confesso: sóc una addicta a Ventdelpla, aquest culebrot que ja fa no sé quants anys que dura. Cada setmana comento amb unes companyes què ha passat o què ha deixat de passar, sobretot si per qüestions de la vida no he pogut veure el capítol corresponent.

És un vici lleig, sí, sobretot tenint en compte la baixa qualitat dels capítols amb què ens obsequia la Tele3 (que deia la meva àvia) des de fa un temps. és per això que, des d'aquí demano als senyors (i senyores) directius (i directives) de la Tele3 que retirin definitivament la sèrie que ens va captar tant els primers temps i que ens ha anat decebent any rere any. Però ja se sap... les addiccions són les addiccions i si hi tornen, ens hi tornarem a enganxar, oi, Joana? :P

Confesso, a més, que vaig anar a Breda, on em vaig fer la famosa foto Bleda a Breda que ara mateix no reproduiré perquè em cau la cara de vergonya!

Sobretot enyoraré la Isona i el Julià, enyoraré el Ramiro i la Marcela, enyoraré l'Svetlana i el Jaume (també conegut com a Fujitsu), enyoraré l'Abel Folk (ui, que m'agrada). No enyoraré, però, la bagassa de Catalunya (Teresa) ni el peix bullit de l'univers (David Estelrich) ni les diverses bledes assolellades aparegudes en el decurs del temps (Roser, Mònica, Berta i molt especialment la superxavabarsalonina Nuri).

Espero, doncs, poder dir definitivament: adéu, Ventdelpla, adéu. I benvingut sigui el nou culebrot que ens entretindrà la propera tardor.

13 comentaris:

David JB ha dit...

La millor temporada, la primera, sense cap dubte. Després ha anat a pitjor. Jo encara la miro de tant en tant, però ja no m'enganxa tant com abans.

Per cert, que he llegit no sé on que Tv3 farà una sèrie ambientada a Mataró, però crec que serà en substitució de El Cor, una altra que també porta el seu temps.

Adéu adéu Nur :)

Sara Maria ha dit...

Jo em vaig desadictar amb la segona temporada, amb la primera en vaig tenir prou. Ara si, estic d'acord amb això de l'Abel Folk... Mmmmmm

Francesca ha dit...

Ja, ja, m'has fet riure!.... jo desprès de quedar-me engantxada a Poble Nou vaig dir que "mai més"!... em sembla que PN encara dura, o sigui que si arribo a continuar amb la broma no hagués començat la tesi :D!

Ferran Porta ha dit...

Jo en vaig perdre el fil en marxar a Berlin... i mai més no l'he recuperat. Potser perquè amics com tu m'informaven que la cosa anava de baixa, i clar...

Francesca, t'has passat tres pobles, perdó per la redundància :) Poblenou (o Poble Nou) va acabar fa mil anys!

Salutti a tutti.

nur ha dit...

Laprí - David: completament d'acord. Potser les dues primeres temporades van ser bones, després ja va anar empitjorant progressivament. A veure si fan una sèrie a Mataró: en DooMMasteR estarà content. Adéu, adéu :)

Sara Maria: ostres, sí, fa molts anys que sóc una fan de l'Abel, eh? I això que està perdent molts punts amb els últims capítols (quin paper, Deu meu senyor!)

Francesca: me n'alegro. Mola fer riure :) Com diu el Ferran, t'has passat un poble, que fa anys que va acabar PN!

Ferran: doncs m'hauries d'haver obligat a deixar-la jo també. Ja ho he dit, tinc l'inconvenient que unes companyes la veuen i sempre la comentem i, seriosament, m'ho passo d'allò més bé comentant VDP (molt millor que veient-la!)

David Caimel Rosell ha dit...

En peix bullit hahahahahahahahahaahahaha ;-)

nur ha dit...

David: és que hi ha res més sosso al món que el peix bullit? :P

Ferran Porta ha dit...

Núria: sí, en Montilla fent un discurs. Zzzzzzzzz!

nur ha dit...

Ferran: ui, no, que sembla que, si més no, va insinuar que potser ens ve a sobre una vertiginosa tardor! A esperar canvis!

Francesca ha dit...

Què no, què no... que no va ser a Poble Nou... va ser a "El cor de la ciutat"... je, je... és que posen uns noms que em confonen... :)

Spock ha dit...

Jajajaja, no no, que el millorin i prou! Res de treure Ventdelplà, sobretot si tenim present que ens pot caure al damunt un bodri com Zoo (antiestamínic al canto per evitar l'urticària). em consta que els guionistes van ser expremuts, putejats i altres coses que no diré per mirar de carregar-se la serie, des de retirades de pressupost a traïció fins a "censura" en els diàlegs més populars.... però així i tot, Ventdelplà segueix viu!

Ah, i què has de dir de la Nuri? Jo n'estic enamorat!!!!!!!!!! Deu ser que sóc da Barçalona també!

Una abraçada i, per cert, tenim un dinar pendent amb les teves amigues ventdelplaneres!

nur ha dit...

Francesca: ui, al cor ja li he perdut la pista fa temps. Vaig seguir les temporades de quan eren a Sant Andreu: una tontada, em feia gràcia perquè hi havia viscut.

Spock: ei, felicitats i benretornat a la blogosfera :) Enamorat de la Nuri? No m'ho puc creure! No fa per tu, Spock!!!! I, sí, esperem que contractin nous guionistes, com, per exemple, tu? :) Una abraçada guionaire :P

DooMMasteR ha dit...

Jejeje! Com em coneixes!
Sí, estic molt content de que la nova serie estigui ambientada a Mataró, però més per què han dit que sortiran altres llocs maresmencs. Encara sortirem a la tele i tot :-)