diumenge, 21 de setembre del 2008

Tardor

La tardor m'aclapara i tot just acaba d'arribar: fa dos dies que no hi ha llum al carrer, la baixada de temperatures és més perceptible que altres anys (i només estem a finals de setembre)... I tot allò dels tons dels paisatge tardorencs i la caiguda de les fulles no ho acaba de solucionar.

Per minvar el sentiment que em provoca la tardor, buscaré pel·liculetes i musiquetes com aquesta (segur que ja he dit més d'un cop que m'agradaria que algú me la cantés).

Bona tardor!

9 comentaris:

Striper ha dit...

A mi aquest any m'esta afectan força que els dies ja siguin mes curts.

David Caimel Rosell ha dit...

Bonica cançó. A mi m'ha coincidit una mala setmana just amb el començament de la tardor. Vull pensar qúe només és una casualitat. Mirem de disfrutar-la perquè, de ben segur, ens portarà moltes coses a part de panellets i castanyes :P

Ferran Porta ha dit...

Wow!, fa segles que no escoltava aquesta cançó. Jo te la cantaria, benvolguda, però no voldria que s'avancés l'època de pluges o, encara pitjor, que els monzons arribessin al sud d'Europa ;-)

Què n'és de maco, sento, deixar l'estiu enrere acompanyat dels sons de la bona música!

Una abraçada energètica, Núria!

Anònim ha dit...

Sí que ha entrat forta la tardor, sí, però em sembla que a l'estiu encara li queda un contraatac: em resisteixo a pensar que d'aquí a dos dies hagi de dur màniga llarga, és més, no ho penso fer fins a l'octubre!

Sigui com sigui, la tardor pot ser un bon moment per iniciar etapes, per materialitzar projectes, per emprar les energies que l'estiu ens ha donat tan generosament. estic convençut que aquesta tardor serà de les que es recorden per bé.

Una abraçada de moniato

dErsu_ ha dit...

Viatgeu, viatgeu cap el sud, doncs diuen que allà és primavera.

DooMMasteR ha dit...

A mi la tardor m'agrada. M'encantens els colors que agafen les coses :-)
I les castanyes, i els panallets i...

Núr ha dit...

Doncs jo estic encantadíssima que arribi la tardor!! :D M'agrada aquest temps de pluja i arribada del fred, poder posar-me la bata per estar per casa, començar a baixar els edredons i treure les sabatilles d'estar per casa o posar-me els meus mitjonets de llana i fer-me una boleta al sofà, tapadeta i mirant la tele mentre el fred és a fora... aix...

Xavi ha dit...

Que maca la cançó, tot un plaer escoltar-la relaxadament prenent-me una infusió.
Això de la tardor, com l'hivern, la primavera o l'estiu... No t'ho posis com a motiu de desmotivació i... ànims!!!
una abraçada!!

nur ha dit...

striper: doncs ja en som dos, noi. Sort que avui ha sortit el sol :)

david: doncs confiem que ens porti més coses, sí, perquè no m'agraden els panellets ni les castanyes :P

ferran: gràcies, benvolgut. Estic segura que les pluges han vingut soles, que no és que hagis assajat tu :P I merci per l'abraçada :)

spock: sí, jo també ho espero. Potser ha començat avui el contraatac? Confio que sí :) I també merci per l'abraçada. Vaig recol·lectant energies de les vostres abraçades :*

dersu_: ja voldria fer-ho, senyor dersu_, ja, però em temo que m'hauré de quedar aquí.

doommaster: però aquests colors no es veuen a la Barcelona on treballem cada dia. Haurem de viatjar més!

núr: argh, argh, ja hem descobert el punt on no coincidim. Aquesta imatge... al final m'hi acostumo, però no m'agrada gens: em sento com un ós hivernant!

xavi: cada any tinc motius de motivació extra (a la primavera) i desmotivació (a la tardor). Ja no sé si canviaré a aquestes alçades :)