dissabte, 3 de maig del 2008

4 i 44

Fa gairebé 4 anys (serà a les 7 de la tarda) vaig rebre un sms que va canviar el meu món. L'sms deia "Sóc papa. Tot bé. Ets la primera de saber-ho". L'sms era del meu germà i qui acabava de néixer era el meu nebot, una joia que s'ha anat fent gran aquests últims quatre anys, per qui em deleixo, que em treu tots els somriures del món i que em fa molt i molt feliç.

Per sempre més ell serà la meva petita debilitat i jo també penso, en la mesura que pugui, fer-lo ben feliç, que no li ha de faltar de res si la tieta nur li pot donar (i no només faig referència a béns materials, òbviament).

Per molts anys, Víctor, petita delícia que fas més bonic el meu món!

Algú a qui també m'estimo molt i que també fa més bonic i senzill el meu món va fer 44 anys aquesta setmana: Felicidades, neniño :)

Curiós, oi? 4 i 44.

I és que després dels Àries venen els Taure i l'estiu encara és més a prop. Ja estan posats i oberts els xiringuitos al Maresme! Qui s'hi apunta? :)

3 comentaris:

quim ha dit...

Felicita en Víctor de part meva, i també felicita el que n'ha fet 44. Els felicito sobretot perquè et fan més bonic i senzill el teu món, una de les coses més boniques i importants que se li poden dir a la persona que estimes.

Aquest cap de setmana em queda lluny anar als xiringos; tot i que anar de Saragossa a Barcelona amb AVE és molt ràpid.

Una abraçada

Striper ha dit...

Doncs també felicitats a tu per els teu 4 i 44, jo me apunto als xiringuitos.

Unknown ha dit...

El meu nebot els fa el 15 de maig. I també és una joia de nen, una passada. Sé com et sents. Felicitats, tieta.
Jo també m'apunto als xiringuitos, però haurà de ser un altre dia. Tenim tot el bon temps per endavant.