dimarts, 27 de novembre del 2007

Presentació de la Xarxa de Blocs Sobiranistes i dissabte anem de mani

Demà dimecres, 28 de novembre, a les 19.00 hores a la sala d'actes d'Òmnium Cultural, al carrer de la Diputació, 276, principal, a Barcelona, es farà la presentació pública i presencial de la Xarxa de Bloc Sobiranistes, on explicaran els reptes i fites que es proposen per al futur i les novetats que posaran en marxa.


Dissabte, 1 de desembre, el Julio fa 7 anys (com passa el temps i com canvien les coses!), però nosaltres anirem de mani cap a Barcelona. Una mica instigada pel Ferran i una altra mica per amics més propers que em citen a les 16.55 a Plaça Catalunya:

Amb el lema "Som una nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures!", la Plataforma pel Dret de Decidir convoca una gran manifestació nacional pel proper 1 de desembre, a les 5 de la tarda a la plaça Catalunya de Barcelona per fer front al desgavell de les infraestructures i de les xarxes viàries i per exigir a l'Estat espanyol el dret de decidir el model de país que volem. (Vegeu més a baix a la columna dreta logo de la manifestació).

Au va, fora mandra, i tots cap a Barcelona!!! Tant de temps queixant-nos de la Renfe al Converses del tren... ara potser cal que moguem el culet cap a la capital, no?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és la meva Nur!!! :-)
Si no fos que baixo a BCN per Nadal i ja tinc els bitllets, era capaç de fer-hi cap aquest dissabte, per participar a la mani.

Som una nació i diem PROU, coi!!!

David JB ha dit...

Jo sóc assidu a tot tipus de manifestacions, del tipus i color que siguin.

A vere què tal va, però com sempre, no servirà per a absolutament res, és una pena, però així funcionen les coses. Almenys, que quedi clar, una vegada més, que hi ha gent que no està disposada a empassar-se la versió oficial que donen de les coses els polítics.

Anònim ha dit...

Ferran: va, jo faré sentir la teva veu i cridaré per tu :P

David: doncs per allà on vius, de qualsevol color... buf, deus estar animat, eh? Mira ni que només sigui por el derecho de pataleo... ja servirà d'alguna cosa :)

Fes una escapada i aprofita la mani com a excusa: així ja serem un més! :)

DooMMasteR ha dit...

Visca! Visca!

Aquest dissabte ens sentiran!!

David Caimel Rosell ha dit...

Tot l'any ens haurien de sentir, no només quan tenim problemes amb les infraestructures, sinò quan aproven els pressupostos generals (que sempre recolzen els partits catalans....fins i tot erc...) i quan hi ha un jutge que actua contra l'estat català i el seu idioma, i quan surt algun "embaixador de la incultura" del partit de la dreta espanyola professant que el canvi climàtic no existeix i que, gairebé, catalunya forma part de l'eix del mal...

En fi, per tot això i per molt més, manifestem-nos i fem-nos sentir :)

Anònim ha dit...

DooMMasteR: ens veiem al tren :)

dav: ui, ui, quantes queixes!!! Vols dir que ens faran cas si demanem tantes coses? Acaba de sortir en Monti a la TV3 i ens ha autoritzat a anar a la mani! Visca, visca!

Unknown ha dit...

Hi hauríem de ser tots, i tot i així... no tinc gens clar que serveixi per a res. Passen de nosaltres i ens maltracten encara que protestem.

Anònim ha dit...

Si no la capotalitza cap partit polític, allà hi seré! Perquè realment tenim un nivell de polítics comparable als de Madeid: mediocritat i hipocresia absolutes... ho sento eh?

Una abraçada reivindicativa!

nur ha dit...

Núria: doncs jo tampoc no tinc gaire clar que serveixi per a res, però el que sí que sé és que un buit seria un desastre per a aquesta societat, nació, país... I, d'altra banda, no podria quedar-me a casa: sempre tenim el dret de queixar-nos, no? Benvinguda, Núria :)

Spock: doncs no la capitalitza cap partit, sinó que la capitalitzaran diversos (si no m'erro CiU, ERC i IU). Segur que cadascú s'atribuirà el triomf si la cosa surt bé, però com que és evident que qui ha organitzat la mani és una plataforma i que la crida és a tothom, està clar que qui triomfa és... Catalunya.

I... em vaig sentir tan bé havent anat a la mani de la Plataforma de l'any passat! Estic convençuda que m'hauria fet molta ràbia quedar-me a casa!

Però, ei, sigues lliure i no em diguis que ho sents, eh? :)

Ferran Porta ha dit...

Nur, amb la vènia, una petita puntualització: jo crec que la mani la "capitalitzen" tots els partits: "els uns", si és un èxit; però també "els altres" si hi participa poca gent.

Dicho lo cual... bon cap de setmana! :)

http://theberlinchronicles.blogspot.com

nur ha dit...

Ferran: ok, d'acord, en part, per a mi la capitalitza la Plataforma pel Dret de Decidir, que, al cap i a la fi, és qui convoca, no?

Però sí que es pot associar a determinats sectors polítics i desassociar d'uns altres. No sé si acabem d'estar d'acord.

Of course, bon cap de setmana :)