dissabte, 27 de setembre del 2014

Emoció, por, il·lusió, il·lusió, il·lusió

Il·lusió crec que és el sentiment que predomina i ha de predominar aquests dies després que aquest matí, el president Artur Mas ens ha convocat a votar el proper 9 de novembre.

Sí, per fi, estem convocats. Podem imaginar que d'aquí al 9 de novembre passaran (i passaran, està clar) moltes coses, però avui, senyors i senyores, estem il·lusionats, molt il·lusionats d'haver arribat, de moment, fins aquí.

Sí, per fi, estem convocats: volem parlar, volem ser escoltats i volem votar! No semblen peticions molt ambicioses, però, sí, ho són en aquest context actual. De moment, gaudim de la il·lusió del moment i de l'esperança en un futur que uns anys enrere veiem llunyà, molt llunyà i ara tenim a tocar.

 Sí, per fi, estem convocats!

On informar-se avui?

2 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Sí ho estem, i tant. Jo també ho estic, la d'aquest dissabte ha estat una passa més en la direcció correcta. Jo ja m'he posat el cinturó de seguretat i m'he pres una biodramina -per les corbes-, i espero amb l'ànim ben amunt els dies i setmanes a venir.

Merci pels enllaços!

nur ha dit...

Doncs... cinturó de seguretat ben cordat, Biodramina presa, i endavant! que comencen les corbes que esperem, amb il·lusió, hehehe, que ens portin a bon port! :)