divendres, 13 d’abril del 2012

#cejfenegre: I concurs de microrelats negres

Aquest any i en el marc de les activitats que cada any organitza per Sant Jordi la Biblioteca del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, he col·laborat en l'organització del I concurs de microrelats negres a través de Twitter (curtets, curtets) i amb l'etiqueta #cejfenegre i també a través de la seva pàgina de Facebook. Ja està a punt d'acabar el termini de presentació de relats, ja que el 15 d'abril tanquem la barraqueta, però encara sou a temps de presentar algun microrelat i sobretot de votar-los: podeu fer-ho des del post #cejfenegre: votacions dels relats de Twitter o des de la pàgina de la Biblioteca a Facebook.Us hi animeu? :-)

Ah, i si sou poc participatius, però us interessa la novel·la negra, el dia 24 d'abril també organitzen la II Tertúlia literària de novel·la negra. L'any passat va ser tot un èxit i vam descobrir autèntics especialistes en la matèria, però sobretot vam comptar amb la magnífica presència d'Andreu Martín.


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ostres, molt bona idea. Llàstima que no tingui Twitter. Bé, potser puc assassinar a la meva parella i agafar-li prestat el compte de twitter seu (ho dic per fer-ho més estil novel·la negra).

nur ha dit...

Gràcies, Jordi. També hi pots participar des de Facebook (si en tens). O donar-te d'alta a Twitter només per participar-hi! Serà per mitjans :)