dijous, 29 de desembre del 2011

Segona trobada blocaire fora de Catalunya (2. TBfC)

El primer cop que vaig anar a Berlín vaig descobrir una ciutat que em va encantar, vaig viure la dura experiència de visitar un camp de concentració, al costat d'altres experiències molt més agradables com descobrir l'amabilitat berlinesa i persones com la Marta.

El segon cop que vaig anar a Berlín també va ser tota una aventura: era la I Trobada Blocaire fora de Catalunya, organitzada pel meu amic Ferran i ens vam ajuntar a Berlín un bon nombre de blocaires que mai no ens havíem vist les cares, tot i que sí que ens havíem llegit (i molt) tant als blocs respectius com a l'elevadíssim nombre de correus electrònics que ja aleshores ens havíem enviat. L'experiència va ser magnífica i ja se n'ha parlat tant a la blocosfera... que no cal tornar-hi, hi ha milers (què dic milers? milions!) de testimonis de l'èxit rotund d'aquella trobada.

Tant, que abans d'abandonar Berlín ja estàvem organitzant una segona trobada blocaire que havia de tenir lloc a Lisboa al llarg de l'any 2011. Però, com veieu, el 2011 s'acaba i ni trobada ni Lisboa, res de res. Convocats un altre cop per en Ferran, el 2012, que segur que serà millor que el 2011 (ningú no ho dubta a aquestes alçades de l'any, oi?), ja us avanço que si no és per un motiu de força major, diversos blocaires repetirem l'experiència i de l'1 al 3 de juny (queda temps encara) ens retrobarem a Berlín: quin millor lloc per fer una trobada fora de Catalunya?

Per facilitar-nos les coses, mirem de coincidir en vols i hotel i alguns ja tenim bitllet i hotel:


El vol: amb EasyJet

Divendres, 1.6.2012 (10.35 - 13.20) = 35,99 eur.
Diumenge 3.6.2012 (17.00 - 19.35) = 47,99 eur.
(qui vulgui allargar un dia... dilluns 4.6.2012 (17.00 - 19.35) = 47,99 eur.)

L'hotel: 

Motel One Hauptbahnhof = 69,00 eur. (esmorzar a banda)

Algú s'hi apunta? Us hi esperem!!

6 comentaris:

Rita ha dit...

Ole, ole!! :)

nur ha dit...

Iupi!!! :)

nur ha dit...

Per cert, quin embolic m'he fet aquest matí!

Ferran Porta ha dit...

Som-hi, som-hi... i som-hi! :)

mar ha dit...

aix!!!
quina envegeta (sana) que em feuuuuu!

Jo, des d'ara ja, m'apunto a la 3TBfC!

;)

petons i molta sort en la nova aventura!

(snif, snif,... quina peneta que tinc...)

Lluïsa ha dit...

Avui ja ho tenim una miqueeeeeta més a prop, visca!!!