dilluns, 7 de febrer del 2011

Barcelona decideix: 10 d'abril, que no guanyi el sofà!

Benvolguts barcelonins: jo no puc votar-hi, fa temps que vaig emigrar al Maresme i allà ja vam votar fa més d'un any. Sóc barcelonina de naixement (tot i que al meu DNI hi consta una altra cosa); per això crec que heu d'anar a votar. Sapigueu que Barcelona decideix el 10 d'abril, però Barcelona també decideix anticipadament en diversos punts de la ciutat

Barcelona Decideix


Que no guanyi el sofà!
Carregat per PauGNU. - Vídeos amb notícies d'arreu del món.

7 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

Qui ens anava a dir fa un any que el cap i casal de Catalunya també tindria consulta. Visca l'esforç dels milers de voluntaris que ho han fet posible! :-)

Xavi ha dit...

Bé doncs. Participarem. Ara que sóc Barceloní des de fa uns anys...

Rita ha dit...

Jo ja ho vaig fer el 30 de desembre!

Joan ha dit...

Jo no vull votar anticipadament, caram. Hi aniré el dia 10 a rendir tots els honors que es mereix una votació sense precedents. No ho sé, és un petit tribut que em faig a mi mateix. Dignifiquem-ho.

Lluïsa ha dit...

Jo ja vaig aportar el meu granet de sorra fa un any (28 de febrer) i no només votant, també treballant durant setmanes per organitzar la consulta al poble.

nur ha dit...

DooMMasteR: diumenge vaig estar parlant amb un voluntari que volia que hi votés. Vaig pensar que encara podia fer alguna cosa més que votar: fer-ne difusió per si algú encara no sap que el 10 d'abril es vota i que, si no pot votar aquest dia, hi ha moltes taules per votar anticipadament. I, efectivament, és gràcies a molts voluntaris, com la Lluïsa, que tot això ha funcionat. Gràcies, voluntaris :)

Xavi: ja quasi ets barceloní, tarragoní :) A votar, a votar!

Rita: quantes votacions en poc temps, oi? Una abraçada! :)

Joan: sí, senyor, tota la raó. Però suposo que hi pot haver gent que per mil motius diferents no puguin fer-ho el 10 d'abril. I, a més, així podrà votar més gent. Ara... t'entenc perfectament, és molt més simbòlic fer-ho el dia que toca (i si no, a votar per correu, oi?) :)

nur ha dit...

Lluïsa: només gràcies per fer-ho possible :)