dissabte, 4 de desembre del 2010

Silenci aeri

La meva teoria sobre el fet que els avions (o molts avions) que aterren al Prat giren sobre el Masnou ha quedat més que demostrada. Després de quasi 24 hores de silenci absolut, no fa ni cinc minuts, sento com un avió sobrevola casa meva: sembla que potser la vaga salvatge dels controladors (que aviat seran transportistes o estaran a l'atur) ja està finalitzada.

Quantes vides hauran canviat, quants destins hauran modificat... i no deuen ser gens conscients que per manifestar la seva pataleta molta gent ha hagut de modificar les seves vides. La meva mare m'explicava el cas d'una nena de 3 mesos que s'havia d'anar a operar a una altra ciutat: la mare, és clar, aguantant a l'aeroport, amb l'esperança de poder agafar un avió que la dugués a guarir la malaltia de la filla. Espero que la història hagi acabat bé, molt bé :)

En fi, un moment històric per analitzar i potser per adonar-se'n que el món està canviant, que el món, com ja he dit en algun altre lloc, trontolla: els controladors i Wikileaks només en són dos exemples.

4 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Tant una cosa com l'altra són ben curioses...

Ara, pel que fa a la "vaga encoberta" de controladors (il·legal i on haurien de rodar caps), la imagino com una rabieta de nen malcriat que només se sap veure el melic. Tal com estan les coses i sabent el què cobren... de què es queixen??? i, en el cas que es vulguin queixar -que en tenen tot el dret- que procurin no putejar a mig país!

*Sànset*

Rita ha dit...

Coincideixo plenament amb en Sànset, ha estat un comportament totalment irresponsable i de nens mimats.

Ferran Porta ha dit...

Crec que si les coses es puguessin fer pitjor, els controladors encara haurien anat més enllà. Potser tenen motius per anar a la vaga, però... així? ara?? No, així no es fan les coses, ni de lluny!

nur ha dit...

De moment, hi ha obertes investigacions a tres fiscalies provincials: sembla que la cosa va de debò. Espero, sincerament, que la justícia funcioni i el segrest de milers de persones rebi la seva justa compensació.

Els controladors, com altres persones que delinqueixen, també necessiten reinserció, per saber que la societat és d'una altra manera: que tots (no només ells) tenim drets que s'han de defensar i que uns drets prevalen per sobre d'altres (cosa que ells no van tenir en compte en cap moment).

Us imagineu que el col·lectiu metges fes una vaga salvatge-encoberta com ells han fet?

I per tancar, un acudit que vaig llegir ahir a Twitter:

Jajajaja :) RT @alorza: El hijo del controlador en la vuelta a clase: "y tu papa que es?" "esto... transportista" #controladores