diumenge, 18 d’octubre del 2009

Gospel Viu a Vilassar de Dalt


Ahir vaig repetir experiència: gospel al teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Aquest cop actuava el grup Gospel Viu  (també pàgina a Facebook) amb l’espectacle The Gospel X-Perience. Com que totes les comparacions són odioses i tampoc no m’atreviria a valorar-ho, la veritat és que les dues actuacions m’han motivat molt. Tant que sovint m’agafaven ganes d’aixecar-me i posar-me a cantar amb el cor.

Conduït pel maresmenc Moisès Sala, Gospel Viu és un cor que va nèixer el 2002 a Palafolls. Gospel Viu “sintetitza el tarannà d’aquesta agrupació musical que pretén donar vida al gospel per col·laborar, amb un gra de sorra, que aquest món sigui una mica més humà, més musical...”.

I és que Gospel Viu també té una vessant solidària: Gospel sense Fronteres, un projecte solidari que pretén emprendre accions positives i objectives que col·laborin a millorar, en la mesura que sigui possible, les condicions de vida dels més necessitats, sigui on sigui que es trobin. Per això Gospel Viu recull en cada actuació fons per destinar-los organismes ciutadans que en facin un ús solidari i altruista. Aquest any, els fons es destinen a l’Associació, premiada per cert en els Premis Blocs Catalunya 2009, Sonrisas de Bombay, que té uns objectius més que admirables.

Tornant al gospel, continuo pensant el que deia temps enrere sobre el bon feeling que transmet al públic la gent que canta en el cor: tot són somriures, unes cançons precioses que t’impulsen a aixecar-te, aplaudir i posar-te a cantar.

Més info i música de Gospel Viu



Per cert, actuen a Malgrat de Mar el 7 de novembre a les 22.00 a l’Església Parroquial. Algú hi anirà? :P

4 comentaris:

Striper ha dit...

El goospel una musioca espectacle que m'agrada.

Xavi ha dit...

M'encanta el gospel. De fet, el meu primer contacte fou quan vaig veure el video de U2 on versionaven la cançó "I Still Haven't Found What I'm Looking For", cantada amb un cor gospel. Des d'aleshores, cada cop que en sento, se'm posa la pell de gallina.

A Malgrat no puc venir, és massa tard, però he vist que actuen a Barcelona el proper 20 d'abril, m'hò pensaré.

Alepsi ha dit...

Nur!! Si t'agrada el gospel, dona, qui millor que l'Alepsi per aconsellar-teeeeeeee!!! Jajajajaja!

El dia 23 de desembre actuem a l'Auditori amb la soprano nord-americana Bridget Basile. Si et ve de gust venir (ja ho faré extensiu a tothom) suposo que tindré entrades amb descompte.... xDDD

I per cert, tenen bona pinta aquests dels gospel x-perience...

nur ha dit...

Alepsi! De fet, si entenc millor el gospel és precisament per haver-te llegit: al teu bloc hi vaig trobar moltes coses que desconeixia. Potser per això ara quan vaig a algun concert em fixo en certs detalls. Gràcies :)

Seria genial venir-te a veure. M'ho apunto!