dimarts, 6 de gener del 2009

Passen els Reis

Després que aquest matí hem estat fent maleses una estona a un programa de ràdio Arenys, he pensat que, a més de recomanar blocs, havia de competir amb el bloc d'en Quim i fer-vos dos regalets musicals.

Així que els Reis han passat per casa meva i us han deixat aquestes dues peces: una altra de les cançons que somnio que algun dia algú em canti i que Brian Adams, amb aquesta peculiar veu que m'encanta, acompanyat d'un magnífic Paco de Lucía, em fan sentir contenteta i, de cop i volta, sense voler-ho, surt un somriure :-)



D'acord, el vídeo té un sabor una mica ranci, però és que la cançó l'havia escollida abans de veure'l. I, ah, increïble aparició de Johny Depp (en sóc una fan declarada!).

I ara un altre regalet : divertit Kiko Veneno i divertida cançó (amb rerefons profund) Te echo de menos, versionada bastant penosament després a El otro lado de la cama. Ah, que consti que a mi la pel·lícula em va fer riure.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Moltes gracies per aquests regals.

Ferran Porta ha dit...

Oh, Núria, quin flaix de post!!
L'Adams m'agrada molt a mi també; la seva veu, inconfusible, la trobo... mmm... "interessant" (no diria precisament maca :-)

Pel que fa a la segona, a la cançó de Kiko Veneno, va ser "la cançó" d'una amiga, i també meva, cap allà l'any 93. I, coses de la vida, feia un any que no ens veiem i just ahir vaig sopar a casa seva, hehe...
Li acabo d'enviar un e-mail perquè et facu una visita; li farà gràcia escoltar "echo de menos" altre cop!

Bons Reis, i ja ens explicarem...

quim ha dit...

'...Si tú no te das cuenta de lo que vale el mundo es una tontería que va dejando que se escape lo que más querías'

Tot un clàssic aquesta cançó del Kiko Veneno amb cops filosòfico-sentimentals a cop de rumba. M'encanten les imatges de la cama revuelta, las revistas abiertas i el muro de metacrilato.

nur ha dit...

Striper: res, senyal que t'has portat bé.

Ferran: doncs me n'alegro que la recordéssiu. A mi em recorda una amiga a qui fa temps que penso que he de trucar: aviam si aquest cap de setmana!!

quim: sí, la cançó és tot plegada molt plàstica (los pelos en la bañera també) :P

Francesca ha dit...

Gràcies Nur. Totes dues cançons m'agraden, però la del Kiko Veneno... mmmmm... m'encanta. És veritat que la versió de "Al otro lado de la cama" no era gaire bona, però la peli a mi també em va fer riure... que mira que ha de ser difícil fer comèdia, perquè pocs cops ensopegues amb una de bona!

David Caimel Rosell ha dit...

Hi ha qui, per molt que vulgui i ho desitgi, mai encerta amb els regals que fa! Un any més, els reis d'orient trucaran dues vegades :)