diumenge, 13 de juliol del 2008

La Televisió Digital Terrestre (ep, ja ha arribat la TDT!)

Fa anys un noi, de nick Bacterio i de nom Jesús, em va donar un bon consell: que mai fos la primera a provar les coses ni l’última a baixar del vaixell. Crec que, en general, he mirat de seguir el seu consell i la veritat és que m’ha anat bé.

Així que, ja escampat l’ús de la TDT per les llars catalanes, però encara no prou universalitzat, com a regal d’aniversari —sí, fa uns dies en vaig fer 43!— vaig demanar que em regalessin un aparellet d’aquests.

El trasto en qüestió venia sense euroconnector ni cable d’antena i jo marxava uns dies fora a conéixer aquests móns de Déu, així que ahir, finalment, vaig instal·lar la TDT i vaig trobar que a partir d’ara ja mai més no estaré desinformada. Descobrir que, per fi, tinc accés al 3/24 va ser la millor motivació per fer servir la TDT.

De moment, l’oferta de la resta de canals que he vist no m’ha semblat prou interessant, però esperarem novetats. El Govern ens informa que la previsió és que al Maresme l’extensió de la TDT sigui entre el juny i el setembre de 2008, o sigui ja!

* Info sobre la TDT

* Cobertura de la TDT (per codi postal)

10 comentaris:

Striper ha dit...

Jo el 3/24 es un dels que mes em miro.

Ferran Porta ha dit...

A Barna em vaig comprar un descodificador per la TDT minuto uno; no perquè m'agradi la tele precisament, sinó per... deformació professional? ;-)

Willkommen zurück!! (bentornada!)

PS: M'encanta la nova foto que t'has posat, jiji...

Anònim ha dit...

Ju, que sóc una mica més agosarat que tu, vaig comprar un decodificador l'any de la tos... i resulta que la meva escala no estava preparada!

Ara poso el digital per diversos motius: el so és millor, hi ha més canals i a TV3 fan pel·lícules audiodescrites. Un bon comença,ent, no?

Ben retornada!

Una abraçada digital (és que terrestre no sonava prou bé)

Josep B. ha dit...

A l'Hospitalet n'agafem bastants canals, però la conclusió final va ser que l'únic que millorava era la imatge, la programació és igual de dolenta si no pitjor.

De totes maneres la f+ormula se'n veu de conya i si tens marrecs hi han prous canals infantils, alguns d'interesants. (Es nota que tinc una criatura?)

Xavi ha dit...

Cert, el 3/24 és una bona alternativa als altres canals. Sovint, quan miro la tele, acabo al 3/24.

Ben retrobada maca.
També m'agrada la foto del teu clatell.

nur ha dit...

striper: jo és l'únic que miro! La resta del temps "televisiu" tiro de DVD.

ferran: Gràcies, gràcies. no hi ha res com tenir un bon fotògraf :)

spock: tu sempre ets un avançat a la tècnica, noi. I, doncs sí, sí que són prou motius per tenir la TDT, sí senyor. Em sembla que al final fins i tot posaré la ràdio per la TDT (perquè l'aparell de música fa coses rares).

skorbuto: doncs aquí, teòricament, també s'haurien de veure molts canals, però no. I, sí, sí, es nota que tens criatures: enhorabona!

xavi: bentrobat tu també i pots felicitar el fotògraf, total jo em vaig estar ben quieteta :)

Sara Maria ha dit...

Felicitats i ben retrobada.
Jo la veritat, pel poc que miro la TV (la trobo insuportable), penso retornar als sets anys que no en vaig tenir...

Anònim ha dit...

Nena! Bentornada!!!! :)))

El canal que més m'agrada de la TDT él el de RACTV - 105 o com coi es digui! És de música i hi posen vídeos i em té entretinguda quan no fan res més o no tinc ganes de veure la tele. I el 300 amb les repeticions per enèsima vegada de sèries en català també em torna boja! ;P

Petons, maca!

David Caimel Rosell ha dit...

Jo, miro Teledeporte. Doncs sí, em sembla un canal ideal per la gent que, com jo, gaudeix de tot tipus d'esport. I més ara, amb els jocs olímpics a la cantonada. De la resta de canals? Sí, potser el 324 és molt complet, tot i que tendeixo a mirar la informació a través del web.

Seré l'únic ésser estrany que només mira pel·lícules i esports a la tele???? :P

En tot cas, seguiré vigilant el teu blog, no se'm torni a passar per alt la re-apertura !!

nur ha dit...

Sara Maria: gràcies :) La TV és insuportable, i tant! Però m'agrada poder veure notícies en qualsevol moment del dia i només per això valia la pena la TDT :)

Núr: Núr, nena, gràcies i petonets també per a tu :) Més que veure el canal del RAC105, sóc una fan de l'emissora de ràdio. A la TV quan porto tres o quatre vídeos ja me n'he cansat.

David: Teledeporte millor que no me'l miri; segur que no entendria res. I les pel·lícules... les fan durar massa: poses un vídeo i dura força menys.

Em temo que no ets l'únic ésser estrany que mira pelis i esport, però potser ets l'únic que ho confessa per aquí i és que, nen, tú vales mucho :)

Vigila, vigila el bloc: jo també vigilaré el teu de prop, no fos cas que un dia se t'escapés un post :P